„Fantasztikus élményben volt részem tegnap este! Elmentem volt tanítványom/táncpedagógus képzőn/ Lajos Julianna órájára és kipróbáltam egy teljesen más műfajt, ami szuper volt számomra! Logikusan felépített mozdulatsorok isteni zenékkel, a test minden porcikáját átmozgatva, erősítve, lazítva, érthető magyarázat hozzá és bemutatás, állóképesség, egyensúly fejlesztés és még hosszasan sorolhatnám a pozitívumokat. Az óra végén még egy kis koreográfiát is tanultunk. Nagyon megizzadtam, de a koromat figyelembe véve ez nem is meglepő. Gratulálok és nagyon büszke vagyok rád!!! Ezúton szeretném javasolni a versenytáncos párok, edzők, és egyesületek vezetőinek, hogy keressétek meg Julit! Nagy segítség lehetne ő a munkátokban, saját tapasztalatom alapján merem nektek ajánlani!!!!”

Gruber Márta

huszonegyszeres magyar bajnok versenytáncos, versenytánc és társastánc oktató, edző és koreográfus

„Két kislányom évek óta jár Julihoz táncolni… egy nehéz, rohanós hét utolsó napján, pénteken volt Juli órája. Már az elsõ pár perc elteltével azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom, hogy miért mosolyog ennyit Juli? Ezen a héten feltūnõ lett az a jókedv és lelkesedés ami belõle és az óráiból egyébként máskor is természetesen árad. Hál’ Istennek ez a pozitív hozzáállás átragad a környezetre, így én is percrõl percre éreztem, hogy “visszatér az életkedvem”! Nagyon jó volt nézni õket, ahogy együtt dolgoznak. Hihetetlen az a fegyelem, ami óráira jellemzõ és érdekes módon mindenki kötelezõnek érzi magára nézve. Pedig Juli soha nem kiabál, még a hangját se nagyon emeli fel, nem borul ki. És mégis. Azon kívül, hogy óra végére én is jobban éreztem magam és ismét megköszöntem, hogy Juli foglalkozik a gyerekeimmel…”

Cser Krisztina

– Luca és Lili anyukája

„Ha újra kezdeném táncos lennék és a Te tanítványod! smile

Fantasztikusan inspiráló amit üzennek a táncaid! Tiszta érzelem, tiszta élet!”

Szőke Nikoletta

– Sz. Klaudia anyukája

„Mindig óriási élmény nekünk is megélni a fellépéseket, versenyeket! Csodálattal nézem, hogy tényleg az én lányom táncol a színpadon! Szülőként minden alkalommal végig izgulom a versenyeket, drukkolok a lelátóról! 🙂 Óriásit fejlődött és sokat kapott tőled a Noémi az elmúlt évek során! Szívből örülök, hogy egy ilyen csapatban táncolhat! Fontos számunkra, hogy tudjuk jó kezekben van, pedig már nem kislány!

Remélem még hosszú távon lelkesítitek egymást!

Úgy érzem azon szülők táborát  erősítjük  akik  igenis elismerik a szakmai tudásodat és elhivatottságodat!

Még egyszer köszönjük az egész éves munkádat, a kitartásodat, amit ezekért a gyerekekért nap mint nap teszel!”

Szabó Szilvia

– N. Noémi anyukája