Híreink

Híreink

15. Jubileumi Juliett Gála

A Gálánk előtti hetek/hónapok, annak szervezésével töltötték ki mindennapjainkat… Terveztük, szerveztük és ahogy elképzeltük különleges, érdekes élmények, vicces történések kerülnek szóba folyamatosan…?
Élmények, melyek feledhetetlenek és meghatározóak maradnak sokunkban…?
Csodás gálánk volt, annak ellenére, hogy 1-2 dolog kicsúszott a kezünk közül, mint pl. az Emléklapok…? mégis úgy érezzük és a visszajelzések alapján is, amiket hálásan köszönünk, hogy minden rendben volt! ?
Viszont nem lehet elégszer és mindenkinek megköszönni a legapróbb részletekig, a támogatásokat és segítségeket, én mégis törekednék erre! ?
Köszönettel tartozunk:
Kovács Béla-nak, aki a Bla Bla Cha Cha zenei alapjának szerkesztésében segítséget nyújtott a meglepetéstáncunkhoz! ?
Kornélia Osztrenkovits-Szigeti-nek, és Andrea Pajor-nak a nyomtatási munkákért! ?
Beáta Dömötör-nek, aki mint mindig, most is a kezem alá dolgozott és bármit kérek, a lehetőségeihez mérten, azonnal segítségemre van! ?
– a Hunyadi Mátyás Általános iskolának, hogy termet biztosított számunkra a külön próbáknak! ?
– a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központnak a szuper helyszínért, a személyzet segítőkészségéért, valamint a profi fény-, és hangtechnikusoknak a maximális együttműködésért!!! ??
Monika Feher-nek az ajándékdoboz hajtogatást, valamint a jegyszedést, melyben férjével László Patai-val segítettek nekünk! ??
Dóra Sautek-nek a konferálásért! ?
Gulya István Mikey-nek a Black or White háttértánc koreográfia betanításért tanítványaimnak és a gálánk még hangulatosabbá tételéért! ??
Sándor Évi-nek és Attila Gajdos-nak, hogy énekhangjukkal és jelenlétükkel emelték gálánk színvonalát és élményt adtak a közönségnek! ??
– InSpirál Táncegyüttes – Vera Szili-nek, hogy koreográfiájukkal színesítették műsorunkat!??
– Kreadance SE – Csaba Arpad és Kalmár Eleonóra-nak, hogy táncosaival ismét velünk ünnepeltek! ??
– Spirit Dance Company – Timea Sándor-nak, hogy ismét felléptek gálánkon! ??
Zoltán Szabó-nak, hogy Vályi Orsolyát felkészítette erre a napra! ??
Gabi Bojtos-nak és Danila Liza-nak, a ruhám díszítéséért és a helyszíni segítségekért! ??
– Örömmel töltött el, hogy volt Juliett-esek is eljöttek, Mercedes Vagfalvi, Detty Károlyi, Kitty Nagy, Bori Bathó, Dona Domsits, Noémi Szakács, Réka Vályi?
– …És nem utolsó sorban köszönöm tánctanáraimnak, akiktől a tudást és a tánc iránti szeretetet kaptam…Hegyesi István, Gruber Marta, Földi Béla…és még sorolhatnám, de Ők mindenképpen meghatározóak számomra…?

Facebook

Kövess minket